Про рекрутинг

Чотири кроки в процесі рекрутингу

КРОК 1. ПОПЕРЕДНЯ ОЦІНКА ВАШОЇ ЗАЯВКИ

Ви надіслали заявку на вакансію і ваш профіль привернув нашу увагу. На цьому етапі ви можете отримати додаткові опитувальники, призначені для заповнення відсутньої інформації в вашому профілі і / або запрошення на телефонне або скайп-інтерв’ю.

КРОК 2. ВАША ЗУСТРІЧ З РЕКРУТЕРОМ

Ви зустрічаєтесь з рекрутером, який супроводжує вашу заявку на всіх етапах. Це інтерв’ю — можливість дізнатися більше про ваші навички, досвід та мотиви, а також дати вам чітке уявлення про вашого нового роботодавця, нову команду і нові обов’язки.

Шукаєте нову роботу?

НАПИШІТЬ НАМ

КРОК 3. ЗУСТРІЧ З МЕНЕДЖЕРАМИ КОМПАНІЇ

Ви зустрічаєтесь з функціональними і лінійними менеджерами компанії, пов’язаними з посадою, на яку ви претендуєте. Зустріч дасть чітке уявлення про те, які завдання включає ваша нова робота, а також змогу познайомитися з майбутніми керівниками та командою. Ви обговорите всі аспекти своєї посади, ключові обов’язки і завдання.

КРОК 4. ОФОРМЛЕННЯ ДОГОВОРУ

Якщо ви дійшли до цього етапу, це означає, що ви успішно подолали всі рівні відбору. Представник HR-відділу робить вам пропозицію — якщо ви її приймаєте, то підписуєте трудовий договір та виходите на роботу! Ласкаво просимо!